Nagelbijt arrangement

Nagelbijten is een serieus probleem. Het tast uw zelfvertrouwen aan en u durft uw handen en zeker uw nagels niet meer te laten zien. Maar er is hoop! Als nagelstyliste kan ik u helpen om het probleem de baas te worden de eerste stappen te zetten naar mooie nagels.

 

Dit arrangement is opgebouwd uit vijf behandelingen.

1e behandeling
De nagelriemen worden weer in conditie gebracht en er wordt een nieuw nagelbed gecreƫerd d.m.v. gel. U krijgt nu een stevig nagelbed waaronder uw eigen nagels de kans krijgen te groeien, maar u hebt nog geen lange nagels. Dit nieuwe nagelbed wordt in een door u gekozen kleur gelakt. Dit is al een groot verschil met uw natuurlijke nagel.

2e behandeling
Na 1 week komt u terug voor de eerste controle. Dat u na een week al terug moet komen voor controle komt omdat u als nagelbijter vaak een verdikte vingertop hebt. Het gel nagelbed heeft de tijd gehad om de vingertop wat platter te drukken. Hierdoor wordt de balans verstoord. Die balans moet worden hersteld en aangezien uw natuurlijke nagel aan het groeien is onder de gel laag en de nagels van nagelbijters sneller groeien, zult u zien dat het geen overbodige luxe is om na een week terug te komen.

3e behandeling
Na een week komt u weer terug voor dezelfde behandeling als hiervoor besproken.

4e behandeling
U komt na 1 of 2 weken weer terug om de nagels bij te laten werken en wordt beoordeeld hoe het met de groei van de natuurlijke nagel staat.

5e behandeling
Uw nagelbed is in de voorgaande weken gegroeid, zodat uw nagels nu echt verlengd kunnen worden. U kunt er nu voor kiezen om een mooie french manicure nagel te laten maken of voor een mooie kleur gellak op uw lange nagels.

Na de 5e behandeling kunt u gewoon om de 3 weken terug komen voor een nabehandeling.

U krijgt een verzorgingspakket mee met hierin een flesje nagelriem olie om de nagelriemen in conditie te houden en een professionele nagelvijl.