Nagelbijt arrangement

Nagelbijten is een serieus probleem. Het tast je zelfvertrouwen aan en je durft je handen en zeker je nagels niet meer te laten zien.
Maar er is hoop! Als nagelstyliste kan ik je helpen om het probleem de baas te worden de eerste stappen te zetten naar mooie nagels.

Dit arrangement is opgebouwd uit vijf behandelingen.

1e behandeling
De nagelriemen worden weer in conditie gebracht en er wordt een nieuw nagelbed gecreƫerd d.m.v. gel. Je krijgt nu een stevig nagelbed waaronder je eigen nagels de kans krijgen te groeien, maar je hebt nog geen lange nagels. Dit nieuwe nagelbed wordt in een door jouw gekozen kleur gelakt. Dit is al een groot verschil met je natuurlijke nagel.

2e behandeling
Na 1 week kom je terug voor de eerste controle. Dat je na een week al terug moet komen voor controle komt omdat je als nagelbijter vaak een verdikte vingertop hebt. Het gel nagelbed heeft de tijd gehad om de vingertop wat platter te drukken. Hierdoor wordt de balans verstoord. Die balans moet worden hersteld en aangezien je natuurlijke nagel aan het groeien is onder de gel laag en de nagels van nagelbijters sneller groeien, zul je zien dat het geen overbodige luxe is om na een week terug te komen.

3e behandeling
Na een week kom je weer terug voor dezelfde behandeling als hiervoor besproken.

4e behandeling
Je komt na 1 of 2 weken weer terug om de nagels bij te laten werken en wordt beoordeeld hoe het met de groei van de natuurlijke nagel staat.

5e behandeling
Je nagelbed is in de voorgaande weken gegroeid, zodat je nagels nu echt verlengd kunnen worden. Je kunt er nu voor kiezen om een mooie french manicure nagel te laten maken of voor een mooie kleur gellak op je lange nagels.

Na de 5e behandeling kun je gewoon om de 3 weken terug komen voor een nabehandeling.

Je krijgt een verzorgingspakket mee met hierin een flesje nagelriem olie om de nagelriemen in conditie te houden en een professionele nagelvijl.